HyeRule's FotoPage

By: HyeRule AnWar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 16-Jan-2007 03:42 Email | Share | | Bookmark
poster

 
 


Thursday, 11-Jan-2007 07:09 Email | Share | | Bookmark
ni pun test gaks

ori image
dah edit


Saturday, 30-Dec-2006 16:28 Email | Share | | Bookmark
Kesan banjir paling buruk dalam seratus tahun

Segamat
nie yang first patik letak aaa kat sini...saja jer..ada byk lagi tapi kat dalam pc lain...

gambar nie patik amik masa patik pergi ke segamat nak tolong pak cik patik kemas rumah dia lepas banjir hari tue....patik pergi masa cuti krismas...keadaan mmg agak menyedihkan aaa...kalau harga barang dalam rumah tu 10k org kata dah tinggal tak sampai 1k pun barang yang leh digunakan lagi...

tapi takper...Ujian datang dari Allah untuk menguji hambanya dan untuk menghapuskan dosa2 mereka.... sama-samalah kita bersabar dalam menempuh dugaanNya.



Thursday, 9-Mar-2006 11:07 Email | Share | | Bookmark
Goofing @round

 
 
 
View all 4 photos...
Untuk Pengetahuan, ni lagi satu koleksi eksperimental patik...nak kata lawa...macam biasa jerk kan... walaupun niat nya nak nmpkan spider web tu tapi gagal...masih cetek lagi ilmu..kalau sesapa yang tahu tu tolong lah ajarkan kat patik tekniknya ya...

So bila dah tak dpt tue saja jerlaa patik main ngan White balance D50 patik...jadik laaa efek Black/white and blue black.... patik nampak (pada mata patik macam lawa) tapi kalau ada komen silakan... Jangan segan2 ..dozou2....


Thursday, 9-Mar-2006 07:46 Email | Share | | Bookmark
Floral Experiments

 
 
 
View all 7 photos...
Askumm...ni merupakan update pertama patik sejak sekian lama... actually this is just eksperimental jerk... guna kamera n setting dia punya apperture n shutter speed sumer laaa..... tapi sayang gmbr nie ada camera shake sket... tu bukan efeks tapi lebih kepada masalah teknikal tripod patik jerk...tak pun patik jerk yang bermasalah...hehehehe

Kesemua gmbr diambil dengan menggunakan kamera Nikon D50...kalau tak lawa bukan sbb kamera tak power tapi sbb patik yang tak power...[b]


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net